Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nepravomoćno

Policajcu koji je tražio mito od vozačice sedam mjeseci zatvora

policija
PIXSELL
29.10.2010.
u 13:44

Optužnica ga tereti da je 3. listopada 2009. od vozačice koju je zatekao u prekršaju u Palmotićevoj ulici tražio 500 kuna mita da joj ne naplati kaznu

ZAGREB - Policajac Milan D. na zagrebačkome Županijskom sudu nepravomoćno je osuđen na sedam mjeseci zatvora zbog primanja mita, a presudu je izreklo vijeće suca Zdravka Majerovića. Prema optužnici Milan D. je 3. listopada 2009., dok je radio na osiguranju Židovske općine, u Palmotićevoj ulici u Zagrebu zaustavio Moniku K. Tvrdio je da je prošla kroz crveno svjetlo na semaforu. Kazao joj je da se takav prekršaj kažnjava oduzimanjem vozačke dozvole, s dva kaznena boda te da je novčana kazna između 2000 i 3000 kuna.

>>Od vozačice tražio 500 kuna, a ona ga prijavila na Faberov prijedlog

No Milan D. je vozačici naznačio da se mogu dogovoriti, odnosno da joj neće napisati kaznu ako mu da 500 kuna, navodi se u optužnici. Ona je pak nakon toga nazvala svog prijatelja Vladimira Fabera te ga pitala što da radi. Faber joj je savjetovao da prijavi policajca i zapiše broj novčanica koje mu je dala, što je ona i učinila.

Milan D., koji inače više ne radi u policiji te živi od 400 kuna socijalne pomoći, u svojoj je obrani tvrdio da vozačicu, koja ga tereti za primanje mita, nikada nije vidio.

Tvrdio je i da je taj dan radio na osiguranju.

Komentara 4

Avatar beg
beg
14:27 29.10.2010.

sad mu ki**,nije sve u kunama ima se nesto i medu nogama ako ne u glavi

GA
garfild58
16:18 29.10.2010.

Pa naravno da nisu krivi dok im se ne dokaže,a kad se dokaže onda su ko kurve pokunjeni. Ovakvo njihovo ponašanje mi je slično ovim taksistima.

MO
mozel
10:40 31.10.2010.

Dobro je prosao jer ga je mogla tuziti da ju je silovao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije