Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razotkrivat će sve,

Policajcu dosadno u mirovini pa otvorio detektivsku agenciju

'08.06.2012., Bjelovar - Slavko Husnjak, privatni istrazitelj, inace umirovljeni policijski djelatnik, odlucio je otvoriti prvu detektivsku agenciju Pasco u Bjelovaru na adresi Mihanoviceva 7, a za po
'Damir Spehar/PIXSELL'
18.06.2012.
u 13:10

- Razmišljao sam što raditi u mirovini i zaključio najbolje je vratiti se struci - tvrdi Bjelovarčanin Slavko Husnjak (38), ističući zašto je tri godine nakon prisilnog umirovljenja zamrznuo mirovinu i samozaposlio se

- S 38 godina doista nema smisla da sjedim doma i ništa ne radim. Razmišljao sam da kao relativno mlad čovjek mogu još dosta toga dati, biti korisniji obitelji, a i cijelom društvu - priča Slavko Husnjak, prvi bjelovarski privatni istražitelj, pojašnjavajući razloge koji su ga naveli da tri godine nakon prisilnog umirovljenja zamrzne mirovinu i samozapošljavanjem se vrati u radni odnos otvarajući prvu privatnu detektivsku agenciju. Husnjak je diplomirani kriminalist s višegodišnjim iskustvom u policiji i ovo je, kaže, logičan potez.

-Razmišljao sam što da radim i čim da se bavim a onda sam zaključio da je ipak najbolje da se vratim struci, jer to je ono što u životu najbolje znam raditi – ističe dodajući da se prethodno dobro informirao pa vjeruje da je dobro procijenio i da će posla imati i više nego dovoljno.

Nema konkurencije

-Sličnih agencija ima nekoliko u Zagrebu i jedna ili dvije u Osijeku, dok čak u četiri okolne županije nema niti jedna i u tome vidim svoju šansu – ističe dodajući da mnoge tvrtke ali i građani imaju potrebe za detektivskim uslugama. Istražiteljski posao, kaže, građani laički najčešće povezuju s razotkrivanjem preljuba, praćenjem nevjernih supružnika te pronalaženjem izgubljenih osoba ili stvari. No, detektivska agencija, ističe, podrazumijeva i nudi puno veći dijapazon usluga.

Produžena ruka policije

-Građanima i tvrtkama moje usluge mogu pomoći pri rješavanju imovinsko-pravnih odnosa, razotkrivanju zlouporaba vlasništva, osiguranja, lažnih bolovanja ili razotkrivanju svih oblika prijevara – ističe dodajući da je privatni istražitelj na neki način i produžena ruka policije jer obavlja posao koji ulazi u sfere privatnih tužbi. Koliko je istražiteljski posao ozbiljan i zahtjevan najbolje govori činjenica da ga regulira poseban Zakon o privatnim detektivima.

Ključne riječi

Komentara 22

Avatar Butch Coolidge
Butch Coolidge
13:52 18.06.2012.

Koliko ima samo takvih.Jedan moj kolega kaže meni "e meni se više neda biti u vojsci,budem se ja napravio lud,budem rekao da sam počeo mucati ono kad mi je pala granata kod tenka pred Kninom" Kažem ja njemu pa čovječee koji je tebi,pa ti mucaš otkad si se rodio. Čovjek eno u penziji 38 godina,lijepi je i debeli.

LY
Lythrum
13:56 18.06.2012.

E ovo je za yocka i suncobrana, možda da zajedno otvorite ured u Kž, a i nema toga kaj vi ne znate i u kaj ne gurate nos..:)

LU
luksa
13:29 18.06.2012.

Pravo pitanje je kako je ovaj dospio u mirovinu sa 38 godina a sada je sposoban psihićki i tjelesno za posao detektiva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije