Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOD OGULINA

Policajci zatekli grupu migranata i pružili im pomoć. Dvoje djece prevezeno u bolnicu

MUP migranti
Foto: MUP
1/6
19.10.2021.
u 13:23

Svi su strani državljani izrazili namjeru podnijeti zahtjev za međunarodnu zaštitu u Republici Hrvatskoj, stoga su 18. listopada prevezeni u Prihvatilište za tražitelje međunarodne zaštite

Iz MUP-a su priopćili kako su u nedjelju u Gornjim Dubravama na području Policijske uprave karlovačke policijski službenici Specijalne policije zatekli grupu stranih državljana bez isprava o identitetu, a koji su ranije nezakonito ušli u Republiku Hrvatsku. 

Obavljenim razgovorima utvrđeno je kako se radi o državljanima Afganistana te da je dvoje djece lošeg zdravstvenog stanja zbog čega je pozvana hitna medicinska pomoć te je majka s djecom odvezena u Opću bolnicu Ogulin. 

Foto: MUP

Svi su strani državljani izrazili namjeru za podnijeti zahtjev za međunarodnu zaštitu u Republici Hrvatskoj, stoga su 18. listopada prevezeni u Prihvatilište za tražitelje međunarodne zaštite. Nakon otpuštanja iz bolnice, u Prihvatilištu će im se pridružiti majka s djecom.

Ključne riječi

Komentara 44

ST
Startrack
13:54 19.10.2021.

Meni su brate drazi oni policajci sto su mlatili migrante nego ovi sto ih pomazu. Ti migranti na slici to je kancer bjele rase. Evo ovdje u USA tose dogadja na moje oci. Nekad odem u bar 30 milja izvanvan grada gdje ona stara amerika zivi tj nordijska rasa. Koda si dosao u raj, takvi pristojni ljudi i preljepe nordijke. Sutradan odem blize centru grada, ne strogi downtown jer nebi prezivio hodajuci tamo nocu kao bjelac. Sa jedne strane mi sjedi 5 latinosa ilegalaca sto pricaju na spanskom a sa druge 5 crnaca spustenih pantala daim se vide gace. Ovo na slici to dolazi propast bjele rase kao sto je vec propala u mnogim USA gradovima ili Juznoj Africi i nekadasnjoj Rodeziji.

ED
edvardl
13:51 19.10.2021.

SUPER, a ja da bih ušao u HR, trebam imati putovnicu ili osobnu + COVID potvrdu??? Drugi put idem kroz šumu, pa da me usput još, nahrane, utople i nađu mi smještaj, možda još i kakvog komada...!?

EC
ecare
13:43 19.10.2021.

Zanimljivo bi bilo cuti misljenje VECINE stanovnika u hr,bih,sr i eu vezano za ilegalne migrante i postupanje prema njima. Ovo nisu izbjeglice ovo su su ilegalni migranti koji dolaze bez ikakvih dokaza o svom identitetu jer su sve papire spalili ili bacili ,a zbog cega?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije