Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Virovitica

Policajci Mađaru uzeli 50 eura za nepostojeći prekršaj

policija
Davor Puklavec/Pixsell
28.08.2010.
u 22:16

Dvojica virovitičkih policajaca zaustavila su mađarskog vozača te mu u nadzoru prometa utvrdili da je počinio nepostojeći prekršaj i naplatili 50 eura kazne za koju mu nisu ispostavili nikakvu potvrdu.

Nakon što su u petak, kako se sumnja, na državnoj cesti na relaciji Virovitica - Barse (Mađarska) dvojica virovitičkih policajaca zaustavila mađarskog vozača te mu u nadzoru prometa utvrdili da je počinio nepostojeći prekršaj, policajci su od Mađara naplatili 50 eura kazne za koju mu nisu ispostavili nikakvu potvrdu.

Kriminalističkim istraživanjem djelatnici PU Virovitičko - podravske i Uskoka utvrdili su osnovanu sumnju  da su policajci počinili kazneno djelo zloporabe položaja i ovlasti, pa su obojica privedeni.

Nakon što je završeno kriminalističko istraživanje  PU Virovitičko - podravska je u subotu o svemu obavijestila javnost, a Uskoku je protiv obojice podnesena kaznena prijava. Načelnik PU Virovitičko - podravske Ivica Tolušić potvrdio je da će policajci biti suspendirani te da će protiv njih biti vođen i disciplinski postupak 

Ključne riječi

Komentara 46

OB
-obrisani-
00:37 29.08.2010.

haha, ništa novo, policija sud , politika, predsjednik, isto sranje. Ljetos me zaustave za brzu vožnju, 500 kuna. Nemam, samo 200. Može. Može vama , može i meni. gas,gas.

OB
-obrisani-
13:09 29.08.2010.

A i kad smo već kod toga..kako to da taj mađar nije imo KUNE kod sebe nego Eure? Pošto kazna se još uvjek naplaćuje u kunama, ili mu oduzmeš putovnicu i pošalješ ga do prve mjenjačnice, hladno ko led...A i osim toga , prema zakonu o bporavku stranaca u RH , ON JE MORAO IMATI KUNE, ili ga se DEPORTIRA u sekundi - bez slijetanja ponekad..

CO
Contractor
23:51 28.08.2010.

Ne vjerujem u ovu priču.Zašto?Zato jer ni za jedan jedini prekršaj nije propisana kazna od 50 eura!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije