Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICAJCI JUNACI

Talijanski ministar: Amri je bio najtraženiji čovjek u Europi, a mi smo ga odmah identificirali i neutralizirali

Anis Amri
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
23.12.2016.
u 11:19

Minniti je zahvalio talijanskoj policiji i naglasio kako je upravo sustav nadzora koji se provodi u Italiji omogućio zaustavljanje berlinskog atentatora

Talijanski ministar unutarnjih Marco Minniti potvrdio je danas na konferenciji za novinare da je ubijeni mladić u Milanu atentator Anis Amri (24). Talijanska policija ubila je u Milanu Anisa Amrija, navodnog atentatora na božićni sajam u Berlinu.

U noći između četvrtka i petka, točno oko 3 sata ujutro, policija je zaustavila jednu osobu u četvrti Sesto San Giovanni, na Trgu 1.svibnja, zatraživši ga dokumente. Mladić je iz ruksaka iznenada izvukao pištolj i pucao u policajca, ranivši ga u rame. Drugi policajac pucao je u mladića i ubio ga. Ranjeni policajac prebačen je u bolnicu u Monzi i nije u životnoj opasnosti. Ubijeni mladić nije imao dokumente, već samo kartu za vlak kupljenu u Francuskoj, u Chamberyu, za dolazak u Milano preko Torina. Vlak je u Milano stigao oko jedan sat u noći između četvrtka i petka. Istragu u Milanu vodi antiteroristički istražitelj Alberto Nobili. 

Minniti je zahvalio talijanskoj policiji i naglasio kako je upravo sustav nadzora koji se provodi u Italiji omogućio zaustavljanje berlinskog atentatora.

– Bio je najtraženija osoba u Europi i odmah smo ga identificirali i neutralizirali. To znači da naša sigurnost funkcionira jako dobro – rekao je Minniti.

>> Otisci prstiju potvrdili: Osumnjičenik za napad u Berlinu ubijen u Milanu! Zapucao je na policiju na rutinskoj kontroli

>> Tunižanin je snimljen neposredno nakon napada, ali policiji nije bio sumnjiv, vjeruju da se još skriva u Berlinu

Komentara 3

MO
mobitel20
12:27 23.12.2016.

Cestitamo ! A u Hrvatskoj nema "saobracajnih" a ni prometnih ubojica koji "slobodno secu". Moze biti da postoje ljudi koji, po normalnim procedurama, cekaju izvrsenje kazni . Nismo mi Srbija ili BiH di su ubojice i njihovi mentori sastavni dioio vlasti. Predlazem jugonacionalistickim trolerima da se ostave corava posla i da ne blate clanicu EU i NATO dok njihove "matice" grcaju u glibu do nosa. Aj, ca, pozz...Sretan Bozic svim dobrim ljudima !

Avatar Lutkica
Lutkica
14:18 23.12.2016.

iz Italije je došao, od Italije je otišao...Allahu

GM
Gusta magla
12:13 23.12.2016.

Kad nije znao doci u hrvatsku.....tu se i najobicniji saobracajni ubojice slobodno secu i po 10 godina prije nego li ih neko nesto pita.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije