Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTRAGA KOD SLATINE

Policajci i službeni pas Lord pronašli nestalog 15-godišnjaka

Lord
Foto: Privatna arhiva
1/3
15.05.2022.
u 11:29

Obitelj nije mogla naći dječaka pa je otac 15 minuta nakon ponoći stigao u policijsku postaju u Slatini i prijavio nestanak sina.

Dva puta u praktički samo dva dana policija na području PU virovitičko-podravske tragala je za nestalim osobama, a u oba navrata epilog je bio sretan. Posljednji slučaj zbio se u noći na nedjelju u Bukovačkom Antunovcu nadomak Slatine. Kako doznajemo, 15-godišnjak se oko 22 sata udaljio od kuće. Nije se vraćao, a obitelj ga nije mogla naći pa je otac 15 minuta nakon ponoći stigao u policijsku postaju u Slatini i prijavio nestanak sina.

U pretragu terena krenuli su policijski službenici PP Slatina i službeni pas Lord kojega je vodio policajac Darko Puškarić.

Foto: Privatna arhiva

- Maloljetnik je neozlijeđen pronađen u 3.05 sati u napuštenoj obiteljskoj kući u Bukovačkom Antunovcu – potvrdila nam je PU virovitičko-podravska.

Kako je bio u kratkoj odjeći, pokazivao je znakove lagane pothlađenosti, pružena mu je pomoć te je odvezen kući.

A proteklog petka policija i HGSS, podsjetimo, krenuli su u intenzivnu potragu za nestalim 86-godišnjakom iz Špišić Bukovice. Starac se, naime, u četvrtak ujutro udaljio od kuće, a kako se nije vraćao cijeloga dana, pa ni noći, a nisu ga mogli sami pronaći, članovi obitelji sljedećeg su jutra alarmirali policiju.

- Izuzetno je važno da građani brzo prijave nestanak osobe kako bismo mogli promptno reagirati. Naime, u takvim slučajevima puno ovisi o kondiciji osobe, psihofizičkom stanju, kao i vanjskim uvjetima hoće li doći do eventualnih tragičnih posljedica, posebice ako se nestanak dogodio noću - naglašava Siniša Knežević.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije