Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povorka u New Yorku

Policajac zaustavio paradu zbog jednog razloga, a postupak je raznježio mnoge

Matt Kelly
Foto: Facebook
1/4
19.03.2018.
u 19:26

Policajac Matthew Kelly ukrao je svu pažnju tijekom povorke povodom Dana sv. Patrika koja se održavala na Manhattanu

Njujorški policajac Matthew Kelly ukrao je svu pažnju tijekom povorke povodom Dana sv. Patrika koja se održavala na Manhattanu.

On je hodao povorkom kada je u publici uočio svoju dugogodišnju djevojku Victoriju Bennett.

Zaustavio je paradu te prišao Victoriji s kojom je u vezi pet godina i kleknuo na koljeno. Svi su odmah znali što će se dogoditi, a kada je postavio sudbonosno pitanje, djevojka mu je, srećom, odgovorila potvrdno.

Foto: Facebook/ Naš potok

Oduševljena Victoria samo je kratko komentirala kako nije htjela zadržavati paradu zbog prosidbe, a 34-godišnji policajac priznao je kako je osjeća kao najsretniji muškarac na svijetu jer je njegova dugogodišnja djevojka pristala udati se za njega.

Komentara 1

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
19:50 19.03.2018.

baš sam sretan!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije