Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRONEVJERA
Povratak na članak

Policajac založio službeni pištolj

Djelo je počinio dok je bio izvan službe

Komentari 5

Avatar dr. Evil
dr. Evil
11:49 20.09.2017.

VL kako vam počinje članak: "Policajca s područja Policijske uprave splitsko-dalmatinske sumnjičen je da je u srpnju ove godine za nekoliko tisuća kuna". WTF???

VL
TZ
tibold.zvonimir
12:51 20.09.2017.

Ne znaju niti prepisati tekst!

VL
DO
donIvan
13:46 20.09.2017.

Vjerojatno slavonac koji je dobio more i kada je doslo ljeto ostao bez smjestaja jer je vlasnik zelio iznajmljivat turistima. dogada se svake godine, s placom od 4200 kuna ne mozes nigdje naci smjestaj i imat za zivot.

VL
BI
biserkablagus4
21:06 20.09.2017.

Da ima pristojnu placu nebi ga zalozio i da jeste to nije krivicno djelo posudio i posteno vratio .Ito vam je neka vjest da posle dva mjeseca pisete o tome samo da bi popunili stranice I tiraz za ostalo vas nije briga

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.