Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija na floridi

Policajac ubio muškarca u kinu jer je tipkao po mobitelu

ubojstvo florida
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/3
14.01.2014.
u 08:03

Reeves je nekoliko puta kazao Oulsonu da prestane koristiti mobitel, no ovaj je odvratio da piše poruku trogodišnjoj kćeri.

Svađa dvojice muškaraca, 43-godišnjeg Chada Oulsona i 71-godišnjeg Curtisa Reevesa, zbog mobitela u kinu u Wesley Chapelu kod Tampe na Floridi završila je tragično, smrću 43-godišnjaka.

Naime, Oulson je uoči početka filma dok su trajale najave nadolazećih projekcija tipkao po mobitelu što je zasmetalo Reevesa, umirovljenog policajca. Prema riječim očevidaca, Reeves je nekoliko puta kazao Oulsonu da prestane koristiti mobitel, a nakon što ga ovaj nije poslušao, 71-godišnjak je otišao po djelatnika kina. No, kad se vratio bio je sam, a Oulson mu je kazao da je pisao poruku trogodišnjoj kćeri, piše New York Times.

- Tri četiri, sekunde nakon toga počela je svađa. Netko je bacio kokice, a onda se začuo pucanj - kazao je očevidac Charles Cummings, za lokalnu televiziju FOX 13.

Medicinska sestra iz publike priskočila je u pomoć te je oživljavanjem pokušala spasiti žrtvu dok je Reevesa savladao zamjenik šerifa koji je također bio u publici.

Oulsonova supruga Nicole ranjena je jer je ispružila ruku ispred supruga kad je ispaljen hitac.

Kino je nakon tragičnog događaja ispražnjeno.

Umirovljeni policajac optužen je za ubojstvo drugog stupnja.

>>Panika u kinu na Floridi kad je u dvoranu ušao prerušen u Jokera

Ključne riječi

Komentara 10

DU
Deleted user
08:52 14.01.2014.

Koji glupi naslov,pa ako je u mirovini znači da je civil kao i svi ostali,a ne policajac.Večernji svakim danom tone i tone sve niže po kvaliteti pisanja članaka,a ovo je samo dokaz tome.

DA
davos24
08:22 14.01.2014.

Lako za mobitel, nego kako je dozvoljeno nositi pištolj u kino? Amerima treba gun awareness act podhitno, jedno 10ak solidnih filmova sa mainstream glumcima u kojima ce se progurat ideja o manjim dozvolama za oružje i upotrebu istih, ovako je to kao Meksiko nesigurna država radi kriminala.

KE
Kerberosa
08:47 14.01.2014.

Njima ne treba neprijatelj, sami će se poubijati. U SAD-u nikad ne bih živio...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije