Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrijeđao organe reda

Policajac slomio prst malodobniku

\'policija1_Pixsell_Crn_09031\'
Arhivska fotografija
14.09.2011.
u 12:25

Policijska ophodnja pokušala je legitimirati dvojicu 16-godišnjaka koji su ih nakon toga počeli vrijeđati i pokušali pobjeći

Splitski policajci primijenili su sredstva prisile i lisičinama vezali dvojicu 16-godišnjaka u utorak poslije 20 sati u splitskoj Zagrebačkoj ulici nedaleko od škole. Za policijske intervencije jednom od njih slomljen je prst.

Policijska ophodnja došla je nakon dojave da se oko škole šeću dileri. Zatekli su dvojicu 16-godišnjaka, a kada su ih pokušali legitimirati, jedan od njih ih je vrijeđao i pokušao pobjeći. Stavili su mu lisičine, a onda je i drugi nastavio s uvredama te su i prema njemu primijenili sredstva prisile prilikom čega su mu slomili prst na ruci.

Obojica malodobnika bit će prekršajno prijavljena. Droga nije pronađena.

 

Ključne riječi

Komentara 4

BL
bluesbob
20:12 14.09.2011.

pluki je napisao/la: Sa16 se i počinje biti lopina. Viđam ih u kvartu svakodnevno i nikom ništ.

PL
pluki
13:58 14.09.2011.

A tko će odgovarati za slomljeni prst i za lažnu prijavu da se tamo nalaze dileri???

DR
drug
14:54 14.09.2011.

Stara skola

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije