Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
udaljen iz službe
Povratak na članak

Policajac prijavljen zbog kaznenih djela spolne slobode na štetu maloljetnica

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni policijski službenik predan je pritvorskom nadzorniku, a protiv njega je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu

Komentari 4

RO
roland
15:45 29.10.2020.

Ako maloljtne žrtve imaju 17, a policajac 22 godine, onda je to nemoralno, ali nije kriminalno. A ako maloljetne žrtve imaju 15 god, a policajac 46, onda je to za strogi zatvor.

VL
Avatar Grunf
Grunf
15:55 29.10.2020.

ako se napad na policajca kaznjava dvostruko stroze onda bi se trebalo policajca koji krsi zakon takoder dvostruko stroze kazniti

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.