Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tvrdi da se igrao

Policajac planirao skuhati i pojesti 100 žena: 'Samo sam fantazirao'

New York policija
DPA/PIXSELL
03.01.2013.
u 08:40

Obrana njujorškog "policajca kanibala" Gilberta Valle, koji je optužen da je planirao skuhati i jesti žene, zatražit će od tužitelja da im daju imena 20 drugih navodnih kanibala.

Obrana njujorškog "policajca kanibala" Gilberta Valle, koji je optužen da je planirao skuhati i jesti žene, zatražit će od tužitelja da im daju imena 20 drugih navodnih kanibala.

Valle tvrdi da mora kontaktirati navodne kriminalce kako bi pripremio svoju obranu, jer je optužen da su se zajedno urotili. Policija navodno ima "stotine tisuća e-mailova i poruka u kojima Valle i ostali pričaju o svojim nasilnim seksualnim fantazijama". No, dosad su tužitelji identificirali samo tri od 20 i više navodnih Valleovih suradnika.

Planirali skuhati i pojesti sto žena

Troje identificiranih u sudskim dokumentima su Michael Vanhise, 'Moody Blues' i 'Ali Khan'. New York Post navodi izjavu odvjetnice Julie Gatto koja kaže da tri tjedna prije suđenja obrana mora jasno znati identitet navodnih Valleovih pomagača kako bi mogli provesti istragu prije procesa. Pretpostavlja se da će se Valle braniti da su svi oni bili uključeni samo u "fantaziju bez namjere da je ostvare".

Bivša Valleova supruga Kathleen Mangan (28) je policiji prijavila supruga nakon što je na internetu pronašla poruke u kojima se planira otmica, silovanje, kuhanje i konzumiranje 100 ženskih žrtava. Odvjetnici bivšeg policajca tvrde da su bolesne poruke bile samo fantazija i da niti jedna žena nije ozlijeđena, iako je FBI utvrdio da je jedna od navedenih žrtava poznavala Vallea.

Dvije tvrde da ih uhodio policajac koji je šest godina radio u Harlemu. Valle je kazao da nije kriv, a prijeti mu doživotni zatvor.

>>Izgubljeni u šumi: Dvojac ubio i pojeo prijatelja, traži ih policija

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije