Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
libertas školuje do najviše razine

Polaznicima otvoren put do titule doktora

Libertas
PR FOTO
02.04.2015.
u 19:00

Usmjereni su na ostvarenje vrhunskih kompetencija i vrijednosti. Rezultat je visoka zapošljivost

Libertas je jedina privatna hrvatska visokoobrazovna institucija u Hrvatskoj koja pruža mogućnost sveučilišnog i stručnog obrazovanja od preddiplomske pa sve do doktorske razine. Unutar zajedničke krovne institucije Libertas djeluju DIU Libertas Međunarodno sveučilište koje provodi sveučilišne studije i Visoka poslovna škola Libertas, koja provodi stručne studije. Na sveučilišnim studijima obrazuju se stručnjaci iz područja međunarodnih odnosa i diplomacije, međunarodnog poslovanja te glume. Na stručnim studijima na preddiplomskoj razini moguće je upisati smjerove poslovna ekonomija, turistički i hotelski menadžment, menadžment športa i športskih djelatnosti i menadžment poslovne sigurnosti.

Libertas provodi studijske programe po principu „3+2“, odnosno Bolonje, što studentima pruža brz ulazak na tržište rada i potom specijalizaciju u željenom području interesa.

Institucija se odlikuje predanim radom i odabirom vrhunskih kadrova sa najprestižnijih svjetskih sveučilišta.

Vrhunski kadrovi

Od samog osnutka fokus je usmjeren na ostvarenje vrhunskih kompetencija i vrijednosti za studenta, što je rezultiralo izuzetno visokom zapošljivosti nakon završetka studija. Nastavni centri su u Zagrebu, Dubrovniku i Kutini, a predavanja na engleskom i hrvatskom jeziku.

Libertas studiranje promišlja kroz originalan i inovativan pristup stjecanju znanja potvrđen 
kroz povezanost studijskih programa s izravnim potrebama gospodarstva, 
ali i sa suvremenim stručnim i znanstvenim spoznajama.

Stručni preddiplomski i diplomski studiji temelje se na stjecanju operativnih znanja i vještina koje su usklađene s programskim sadržajima kolegija stručnih visokih poslovnih učilišta u inozemstvu, na kojima se školuju isti ili slični profili budućih stručnjaka iz područja poslovne ekonomije.

Fond za stipendije

Libertas svake godine dodjeljuje stipendije nadarenim maturantima koji zbog materijalnih razloga bez stipendije ne bi mogli studirati na prestižnoj privatnoj visokoškolskoj instituciji.

Osim stipendija, najuspješnijim studentima dodjeljuju se i dekanove 
 nagrade za vrhunska studentska postignuća tijekom studija.

– Našim redovnim stipendijskim fondom pomažemo mlade i nadarene osobe koje su svoju izvrsnost pokazali kroz postignuća tijekom srednjoškolskog obrazovanja, u sportskim i drugim natjecanjima i koji zbog nedostatnih financijskih sredstava nisu u mogućnosti studirati – istaknuo je dekan Libertasa Davor Žmegač.

Prijavi se na natječaj.

Komentara 1

AA
aabbcc
20:36 02.04.2015.

...privatna Skola ma gdje to jos vrijedi u Evropi ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije