Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
počast poginulima

Polaganjem vijenaca u Vukovaru obilježen Dan državnosti

vukovar, dan državnosti (1)
Foto: Branimir Bradarić/VLM
1/3
25.06.2013.
u 15:39

- I ovim smo se putem došli zahvaliti onima koji su najzaslužniji za stvaranje hrvatske države, našim vitezovima, poginulim braniteljima koji dali svoje živote za slobodnu Hrvatsku-izjavio je Božo Galić, župan vukovarsko-srijemski

VUKOVAR – Polaganjem vijenaca na Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata danas su predstavnici grada Vukovara, Vukovarsko – srijemske županije, PU kao i braniteljskih udruga obilježili Dan državnosti.

- I ovim smo se putem došli zahvaliti onima koji su najzaslužniji za stvaranje hrvatske države, našim vitezovima, poginulim braniteljima koji dali svoje živote za slobodnu Hrvatsku-izjavio je nakon polaganja vijenaca na Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata Božo Galić, župan vukovarsko-srijemski, dodajući da je ulazak Hrvatske u EU bio san branitelja koji su stvarali neovisnu Hrvatsku.

Molitvu za žrtve Domovinskog rata predvodio je gvardijan vukovarski fra Gordan Propadalo. 

>> Milanović položio vijenac na Tuđmanov grob, ne i na Račanov

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije