Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Pokvarena Katy Perry dala je gorivo za nove fantastične teorije: Žive li ostavljeni otpadnici Elohimi možda u vašem susjedstvu

Katy Perry
Tik Tok
10.11.2022. u 19:33

Izvanzemaljci, koje zovu Elohimima, eksperimentirali su stvaranjem raznih vrsta živih bića i nekim čudom smućkali čovjeka kakvog danas poznajemo. Ljudima namjerno nisu dali pristup tehnologijama kako ih slučajno ne bi prešišali, no skupina znanstvenika Elohima prekršila je to pravilo, pa je za kaznu ostavljena na Zemlji. Za neke stvari poznate iz Biblije zapravo su, vele raelijanci, zaslužni upravo ti otpadnici za koje se uopće ne zna kako izgledaju ni gdje su, a možda nam kroje sudbinu.

Komentara 4

IK
Ikarus
20:25 10.11.2022.

Kada su pitali susjede i rodbinu babavange dali se ona ikada bavila proricanjem budućnosti svjeta svi su rekli da nije nego se bavila nekakvim proricanjem u okolici i selima dakle obična propaganda ali da dotično cjepivo ne valja to je več posve jasno da nevalja

HR
Hrast
22:47 11.11.2022.

Pokvarilo ju cjepivo. Dakle to se zna. Toliko.

Avatar MILENIUM Sokol
MILENIUM Sokol
02:09 11.11.2022.

To nisu propagande nego gluposti prve lige i to onih sampionske😂😂😂 al sam se bar dobro nasmijao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije