Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Muke po internetu

Pokušavali naplatiti opremu koju u svome domu nije mogla koristiti

'telefon2_dap_sis_110612'
Danijel Prerad/VLM
19.06.2012.
u 15:15

Nakon našeg upita, iz Iskona su se Ljubici ispričali te joj stornirali zaduženje

Gotovo deset mjeseci trajala je borba Ljubice Šajnić iz Svinjičkog kod Siska s Iskonom. Naime, LJ. Šajnić vlasnica je Obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva za proizvodnju sira te bi joj dobro došla pomoć interneta u poslovanju, no zbog loše T-Comove infrastrukture u svojem domu internet ne može imati. To su na terenu saznali i djelatnici T-Coma kad su joj tri puta proteklih godina pokušavali priključiti internet, no lani u srpnju na njena vrata došla je djelatnica Iskon-a ponudivši tu uslugu.

– Ona me je uvjeravala da imaju neka pojačala i da, ako ne budu mogli dovesti internet, neću morati ništa platiti. Ubrzo i njihov tehničar ne uspijeva u tome pa krajem kolovoza raskidam ugovor sa Iskonom i tražim da dođu po opremu koju su mi dostavili, a koju ne mogu koristiti. Tada počinje moja kalvarija, kazuje Ljubica. Naime, nitko ne dolazi po opremu a zadnjeg dana 2011. dobiva obavijest da mora platili 599,99 kuna kao naknadu za tu istu opremu koju – ne može koristiti.

– Zovem Iskon da dođu po opremu, no ništa. Čak dobivam opomenu da će me isključiti ako ne platim, a onda sredinom ožujka od Prima Solventa, koji za njih radi naplatu dugova, stiže opomena pred ovrhu. Tada zovem njih, a kazuju mi da pošaljem Iskonu sama opremu, što činim, a onda 18. svibnja o opet stiže opomena pred ovrhu za tu opremu koju nisam mogla koristiti i koju sam vratila. Ja hoću internet, ali ga ne mogu imati, a samo psihički maltetiraju čovjeka misleći da će ovaj puknuti i platiti, očajna je Ljubica Šajnić.

O problemu smo potražili odgovor u Iskonu, koji je potvrdio da je oprema zaprimljena, potraživanje stornirano, te da je zbog unošenja podataka došlo do vremenskog razuilaženja u razduženju opreme i slanju opomene. Stoga se ispričavaju Ljubici Šajnić.

Ključne riječi

Komentara 4

IB
istina_boli
17:23 19.06.2012.

Fataju u mutnom, pa ako upali , upali. Za nauk ostalima, ne uzimajte internet od Iskona, izgonit ce vas iz vlastite koze.

Avatar m_m
m_m
18:16 19.06.2012.

Sad bi trebali platiti par tisuća kuna odštete, pa bi se brzo sredili.

Avatar Butch Coolidge
Butch Coolidge
09:23 20.06.2012.

Najbolji su mi ti što obilaze po kućnim pragovima i nude svoje usluge jer su povoljnije ili oni drugi pa zašto još nemate maxtv!? Kao da su ljudi glupi,pa ako mi nešto treba budem to i potražio. Jedino te nevolja nađe sama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije