Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poznat policiji

Pokušao ukrasti bicikl kod Arena Centra pa ugrizao policajca

Arena Zagreb
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
16.07.2014.
u 11:40

Kada je pokušao prerezati zaštitni lanac naišao je vlasnik J.M (32) sa svojim bratom te su ga zadržali do dolaska policije

Bruno F. (22) iz Brdovca, 14. srpnja oko 14.40 sati pokušao je ukrasti bicikl kod Arena Centru na zagrebačkom Laništu.

Kada je pokušao prerezati zaštitni lanac naišao je vlasnik J.M (32) sa svojim bratom te su ga zadržali do dolaska policije. Bruno F. cijelo vrijeme se opirao i pokušavao pobjeći, a kada je došao policajac i pokušao ga privesti, Bruno F. ga je ugrizao.

Policajac je u konačnici uspio privesti mladića bez uporabe sile iako je ovaj cijelo vrijeme pokušavao pobjeći i udarao policajca nogama.  U jednom trenutku, mladom nasilniku je iz usta ispala vrećica s 5,3 grama marihuane koju je cijelo vrijeme imao u ustima.

Mladić je otprije poznat policiji zbog preko 50 kaznenih prijava uglavnom imovinskog karaktera, a protiv njega sada je podignuta kaznena prijava zbog razbojničke krađe i prisile prema službenoj osobi.

>>Uhitili serijskog kradljivca, napravio štete 35.000 kuna

Komentara 1

Avatar emigrant
emigrant
11:51 16.07.2014.

Jel' nosio dres Urugvaja?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije