Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASILNIK ZAVRŠIO IZA REŠETAKA

Pokušao ubiti partnera bivše supruge, njoj slomio rebro, sve je gledalo dijete

Uhićen uhićenje lisice priveden privođenje zločinac lopov razbojnik
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
1/3
20.04.2022.
u 08:54

Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu je od suca istrage Županijskog suda u Zagrebu tražilo da se D. G. pritvori  zbog opasnosti od mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti  od ponavljanja djela

Pokušaj ubojstva, prijetnja, nanošenje lakše ozljede, povreda djetetovih prava, djela su za koja se sumnjiči D. G. (38) protiv kojeg je ŽDO Zagreb donio rješenje o provođenju istrage. Sumnjiči ga se da je 17. travnja u kući na području Krapinsko-zagorske županije u prisutnosti svog maloljetnog djeteta napao oštećenika, inače sadašnjeg partnera svoje bivše supruge.

Prvo ga je više puta udarao šakom po glavi, a kada je oštećenik pao na tlo, nastavio ga je nogama udarati po glavi i licu. Tužiteljstvo tvrdi da ga je namjeravao usmrtiti, a oštećenik je zadobio više ozljeda po glavi i licu  te je ozlijeđen opasno po život. Osim toga, D. G. se sumnjiči  i da je napao svoju  bivšu suprugu koja ga je pokušala spriječiti u napadanju i premlaćivanju oštećenika. Odgurnuo ju je na vrata, a potom na peć, pri čemu joj je slomio rebro.

– Ubit ću te! – zaprijetio joj je, a cijeli taj horor odvijao se pred maloljetnim djetetom.

Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu od suca istrage Županijskog suda u Zagrebu tražilo je da se D.G. pritvori  zbog opasnosti od mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti  od ponavljanja djela, a tom je zahtjevu sudac istrage udovoljio pa je D. G. završio u Remetincu.

Komentara 1

JM
Jmjm
09:13 20.04.2022.

Kada je bio na zemlji da je htio i ubio bi ga.,ali mu je dao do znanja da se ne mjesa u tudu obitelj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije