Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Pokušao opljačkati kladionicu, no djelatnica ga otjerala vikom

26.01.2009.
u 20:53

ZAGREB - Nepoznati muškarac pokušao je u ponedjeljak oko 19 sati opljačkati kladionicu Germania Sport, u Odranskoj ulici, no iz kladionice je izašao praznih ruku.

- Ja sam bila izvan pulta, on je ušao i srušio me na pod. Počeo me tući, a ja sam vrištala - rekla je 24-godišnja djelatnica Željka K.
- Dok sam vrištala, rekao mi je "neću ti ništa, samo daj novce", a ja sam mu rekla kako imam samo 50 kuna u blagajni i nastavila vrištati, na što se on ustao i pobjegao u nepoznatom smjeru - istaknula je Željka.

U trenutku kada je muškarac bio u kladionici, vidjelo ga je dvoje prolaznika koji su rekli kako je muškarac imao sivu trenirku, crvenu jaknu, kapu i kiruršku masku preko usta. Zaštitar tvrtke koja se nalazi preko puta kladionice rekao nam je kako je čuo djevojku kako vrišti te potrčao prema njoj.

- U trenutku kada sam išao prema kladionici muškarac je pobjegao, a djevojka se zaključala. Došao sam do vrata i vidio djevojku u šoku. Ušao sam unutra, a ona me upitala da li da zove policiju budući da ništa nije uzeo - rekao je 23-godišnji zaštitar Alen Arifi.

Policija je brzo došla jer se u tom trenutku u obližnjoj ulici nalazio policajac u civilu. Doznajemo da je ista kladionica u travnju prošle godine također bila na meti razbojnika, no taj put je nepoznati muškarac prijetio pištoljem i uzeo 3000 kuna.

U vrijeme razbojništva također je radila Željka K. koja je na kraju zaključila - ovaj pokušaj pljačke je "mila majka".

(ič)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije