Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SISAK

Pokušao ga ubiti na sajmu u Popovači, podignuta optužnica protiv njega

Novo Selo: Prosvjed poljoprivrednika Sisa?ko-moslava?ke županije
Nikola Cutuk/PIXSELL
04.11.2022.
u 09:30

Oštećenik je podigao desnu ruku kako bi se obranio od udarca pri čemu ga je okrivljenik udario alatom u šaku i glavu nanijevši mu tešku tjelesnu ozljedu šake i tjelesnu ozljedu glave.

Županijsko državno odvjetništvo u Sisku je, nakon provedene istrage, podiglo pred Županijskim sudom u Sisku optužnicu protiv hrvatskog državljanina (1998.) zbog počinjenog kaznenog djela ubojstva u pokušaju iz članka 110. u svezi članka 34. Kaznenog zakona.

Okrivljenog 39-godišnjaka se optužnicom tereti da je 4. lipnja 2022. za vrijeme održavanja sajma u Popovači, tijekom fizičkog sukoba između više osoba i dok je 49-godišnjak bio u fizičkom sukobu s drugom osobom, u nakani da ga usmrti, alatom kojeg je prethodno uzeo, zamahnuo prema oštećenikovoj glavi.

Oštećenik je podigao desnu ruku kako bi se obranio od udarca pri čemu ga je okrivljenik udario alatom u šaku i glavu nanijevši mu tešku tjelesnu ozljedu šake i tjelesnu ozljedu glave.

Županijsko državno odvjetništvo predložilo je u optužnici da se okrivljeniku produlje mjere opreza zabrane približavanja i zabrane uspostavljanja ili održavanja veze s oštećenikom koje su mu izrečene i produljivane rješenjima Županijskog suda u Sisku od 4. srpnja 2022. i 14. rujna 2022.

Komentara 1

Avatar Moodleen
Moodleen
18:05 04.11.2022.

Hrvatski državljanin .... koje nacionalnosti, kaj mislite?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije