Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Pokušajmo uistinu zastupati postulate demokracije

Nije li nedavna povijest pokazala da su opasniji ultradesničari sa svojom agresivnom retorikom?

Komentari 1

BE
Berlioz
02:24 22.11.2019.

Nisu opasniji ultradesničari od ultralijevičara, i jedni i drugi su pobili milijune u prošlom stoljeću. Sada u većin država Europe ali i Zapadne demokracije vladaju ljevičari pa naravno da se budi desnica i vraća poredak prema sredini. Problem kod imigranata nije u lijenosti, problem je što se ne žele uklopiti u sredine u koje su došli. Oni ne žele integraciju, ne žele stavove i poglede svojih domaćina, oni žele samo njihov standard ali da nastave s naćinom života kako su živjeli u prethodnoj domovini. Zato postoji sve više kvartova u kojima vladaju šerijatski zakoni, zato postoje kvartovi u kojima "volonteri" vrše ophodnje i upozoravaju prekršitelje da se ne mogu ponašati kao da žive u Europi nego se trebaju ponašati kao da još uvijek žive na Bliskom Istoku. Pa čak i jedna Švedska ima problema i kvartova u koje ne smije ući niti policija. Čak i jedna Švedska ima sve više iseljenika koji više ne mogu živjeti u Švedskoj jer im je dosadila "politička korektnost". Ljudi vide što im serviraju mediji a što zaista vide oko sebe, naravno da će se okrenuti desnici.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.