Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CRES
Povratak na članak

Pokrenuta zelena tranzicija Istre i Kvarnera: Položen kamen temeljac za izgradnju Sunčane elektrane

Ukupna ulaganja u projekte sunčanih elektrana i elektromobilnosti za 2020. godinu na području Istre i Kvarnera iznosit će 74 milijuna kuna

Komentari 1

NO
No1
20:12 29.10.2020.

Od sveg zemljista na otoku Cresu u drzavnom vlasnistvu, oni odaberu crkveno zemljiste i placaju najam za njega. A, kad pogledate kako izgleda otok Cres na google kartama, onda vidite da je gdje nema nicega... u izobilju. A, vecina je drzavno zemljiste. U cijem je interesu da se gradi na crkvenom zemljistu? Je li se pokusalo otkupiti zemljiste od crkve, ako se bas tamo (tocno na toj mikro lokaciji sunce najvise pece po ljeti) moralo postaviti kolektore? Ovo je jos jedna nevjerojatna slucajnost nase vlasti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.