Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pbz banka

Pokraj pune tramvajske stanice orobio poslovnicu banke

Opljačka PBZ poslovnica u Zagrebu
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/5
31.05.2019.
u 18:57

Spomenuta poslovnica smještena je na Savskoj cesti 163, a riječ je o prilično frekventnoj lokaciji u blizini koje se nalazi i tramvajska stanica te više kafića i trgovina

Maskirani razbojnik kojeg policija još nije uspjela identificirati opljačkao je u petak oko 14 sati poslovnicu Privredne banke u zagrebačkom Cvjetnom naselju.

Spomenuta poslovnica smještena je na Savskoj cesti 163, a riječ je o prilično frekventnoj lokaciji u blizini koje se nalazi i tramvajska stanica te više kafića i trgovina, zbog čega je ta banka pomalo neuobičajena meta za pljačku, pogotovo ako se prepad izvodi usred dana. Iako je razbojnik bio naoružan, nitko tko se za vrijeme pljačke zatekao u poslovnici nije ozlijeđen jer oružje nije koristio zato što su mu zaposlenici odmah predali novac, a o kojoj je količini riječ u zagrebačkoj policiji ni u petak kasno poslijepodne nisu željeli otkriti.

Policija je tada još uvijek provodila očevid i izuzimala snimke s okolnih kamera kako bi se utvrdilo u kojem je smjeru razbojnik pobjegao, kao i to je li imao pomagača koji ga je čekao u automobilu.

– Inače je ovaj dio grada poprilično miran, ne sjećam se ni kad su tu ukrali nešto iz okolnih trgovina, a kamoli da bi se dogodila pljačka banke, pogotovo ovako usred dana dok prolaze deseci ljudi. Neki su čuli neko komešanje, no susjedi s kojima sam razgovarao nisu vidjeli samog razbojnika niti su pomislili da se nešto čudno događa sve dok nije stigla policija – kazao je jedan od susjeda

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije