Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASISTIČKE ODMAZDE
Povratak na članak

Pokopana djevojka za čije su silovanje i ubojstvo osumnjičeni migranti

Trojica Nigerijaca, među kojima je barem jedan narkodiler, u pritvoru su pod sumnjom da su ubili tu djevojku 30. siječnja i zatim razrezali njezino tijelo te ga ostavili u dva kovčega uz cestu.

Komentari 8

Avatar HKNKRZ
HKNKRZ
16:13 05.05.2018.

Lijepo će se provesti u Talijanskom zatvoru to je sigurno.

VL
Avatar 123456
123456
00:47 06.05.2018.

pa ako su sirotu raskomadali to su bili doktori kirurzi, a nikak pusičkini atomski inženjeri, matematičari i stručnjaci drugih struka! Hvala raznim pusičkama, merkelicama, LGBT - ovkama i ostalim bolesnicima!

VL
DU
Deleted user
18:41 05.05.2018.

Što se tiče migranata ukoliko su to napravili svakako treba uvesti smrtnu kaznu

VL
DO
domxerex
13:14 27.05.2018.

Prvo bih primjetio kako je ovo bilo neprimjetno objavljeno i brzo povučeno. Vidi se po broju komentara. Drugo bih napravo da te dripce vratimo u zemlje ok+dakle su došli. Što god im se tamo dogodi zaslužili su. Prvo su tamo napravili sranja i bavili se kriminalom i sada dolaze praviti sranja k nama. Ne trebamo ih. S njima treba deportirati i one koji ih pozivaju. Neka se sele k njima pa neka uživaju tamo kada su oni tako dobri kako pričaju. Treba iseliti svu tu salonsku bandu, svi oni žive na državnim jaslama i to bolje nego mi koji ih punimo.

VL
DD
Domoljub Domagoj
16:11 05.05.2018.

Samo da nisu to napravile naše ekonomske izbjeglice! Njemačka, balkanci dolazimo!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.