Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TJEDNI PREGLED
Povratak na članak

Spektakl Survivor preselio u Dubrovnik: Nestalo Srba pa se mlate Hrvati

Mladi Slavonci jutro su dočekali bez zubi, ali zato s posjekotinama po tijelu. Par dana prije, mladi Francuz je u Splitu ostao bez uha, kojim se kanibalski poslužio ljubomorni domorodac.

Komentari 14

Avatar rubinet
rubinet
13:06 03.08.2019.

" Nakon što je za mlaćenje nestalo Srba sezonaca, prešlo se na Hrvate. Mladi Slavonci jutro su dočekali .... " Potpuno krivo. Uopće nije bitno jesu li oštećenici Slavonci,Istrani ili Ličani. Sukob je izbio zbog prostora pored restorana. Dakle,mladići suu mogli biti iz Reykjavika (Island).Drugi put neka se člankopisac raspita prije pisanja .

VL
AM
AMD------------------------
13:57 03.08.2019.

od svake kavge pravite propagandu zla-neku odgovornost za drustvo od kojega zivite bi trebali snositi .

VL
TO
tolitol
15:00 03.08.2019.

Ovo od jučerašnjih nesretnih događaja više ne zovem "ljevičarskim" ili "desničarskim" "novinarstvom". Ovo je najobičnije lešinarstvo koje crnu kroniku zlorabi za prozirna piskaranja s isključivim ciljem "nabijanja" klikova na članak.

VL
DI
Direkt
14:07 03.08.2019.

Točno je napisao Šarić. Pošto smo protjerali srbe ,,poklaćemo se,, sami. Sada bi se trebalo oglasiti kraljica pa nakon toga demantirati samu sebe.

VL
Avatar EtTore
EtTore
13:39 03.08.2019.

Libo Nas!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.