Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dan općine

Pokojni Anđelko Horvat počasni je građanin Donjeg Kraljevca

'VARAZDIN/MEDJIMURJE- 12.07.09., Cakovec, Hrvatska- Rebalans proracuna- Zupan Ivica Perhoc sa svojim zamjenicima. Photo : Vjeran Zganec-Rogulja/Vecernji list'
'Vjeran Zganec-Rogulja/Vecernji l'
09.05.2011.
u 10:30

Grb općine ove godine primilo je obiteljsko gospodarstvo Srpak iz Hodošana, tvrtka Metal iz Donjeg Hrašćana i posmrtno Tomo Lovrenčić iz Palinovca

DONJI KRALJEVEC - Pokojni zamjenik međimurskog župana Anđelko Horvat proglašen je počasnim građaninom Donjeg Kraljevca zbog zasluga za razvoj te općine. Grb općine ove godine primilo je obiteljsko gospodarstvo Srpak iz Hodošana, tvrtka Metal vlasnika Dražena Kolarića iz Donjeg Hrašćana i posmrtno Tomo Lovrenčić iz Palinovca. Plakete su na Dan općine primili DVD Donji Pustakovec, Udruga žena Palinovec, Antun Gosarić i Tihomir Horvat iz Donjeg Kraljevca te Robert Setnik iz Donjeg Hrašćana.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije