Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izgleda bolno

Pokazao stopalo nakon cijelog dana u mokrim čizmama: S čijeg je to trupla?

čizme
Foto: Getty Images
30.04.2020.
u 11:35

Ako ste se ikad zapitali kako stopala izgledaju nakon deset sati provedenih u mokroj obući, jedan muškarac ima odgovor

Svi znaju kakva im budu stopala ili šake nakon što provedu dulje vrijeme u vodi kupajući se, no ako ste se ikad zapitali kako stopala izgledaju nakon deset sati provedenih u mokroj obući, jedan muškarac ima odgovor.

On je na Redditu objavio fotografiju svoga stopala nakon što je deset sati radio na blatnom travnjaku u čizmama koje su imale rupu. Stopalo mu je cijelo vrijeme bilo mokro, a kada ih je izuo, imao je što vidjeti.

My foot after wearing a wet boot with a hole in it for 10 hours from r/MakeMeSuffer

Fotografija je odmah izazvala lavinu komentara.

"'S čijeg si trupla ukrao to stopalo", "Izgleda kao odrezano stopalo", "Izgleda mi kao da je korišteno ljepilo ili nešto tako. Molim te, posjeti liječnika", samo su neki od komentara.

Muškarac je otkrio kako ga stopalo nije boljelo, ali bilo je jako osjetljivo. Kazao je i kako ga je držao pokraj grijalice te je nanosio velike količine pudera u prahu te mu se stopalo oporavilo. Dodao je i da će pod hitno kupiti nove čizme, što mu je pametna ideja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije