Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijavili ga roditelji
Povratak na članak

Pohotni nastavnik: Profesor tjelesnog na satu dirao učenice!

– Čuli smo mi i prije da se nešto događa, ali nije se o tome puno javno govorilo. To je takav predmet, taj tjelesni, na kojem se mora pomagati djeci da rade vježbe – kaže mještanka sela pokraj Čakovca.

Komentari 2

DU
Deleted user
11:55 07.05.2014.

Da je svećenik napisali bi mu i ime roditelja! Imam šezdeset godina i znam da je isto radio nastavnik tjelesnog u osnovnoj školi koju sam pohađao i da je to svakodnevna pojava u školama samo se o tome šuti, jer nije red blatiti prosvjetne radnike. Jednak tretman prema svima pa će se vidjeti gdje se sve pohotnici nalaze. Nisu oni pedofili, nego pohotnici koji svoje niske strasti iskaljuju na nedužnoj djeci.

VL
FU
furest
12:18 07.05.2014.

a da je dirao djecake ,bi on bio zrtva, kakav je to moral danas a jos veci su nemoral direktori skola od koji su vecina na tom radnom mjestu samo zbog svog osobnog probitka a ne zbog edukativnih namjera

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.