Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAD ZRAKOPLOVA NA BRAČU

Pogledajte snimku Cessne prije pada: 'Počeo je snimati jer je dosta nisko letio'

Foto: Screenshot
1/7
28.06.2022.
u 13:51

Prema informacijama policije, pilot je državljanin Republike Srbije, a dvoje putnika su državljani Republike Austrije

U redakciju Večernjeg lista stigao je video koji prikazuje Cessnu u letu, a koja je snimljena na Braču. Navodno je riječ o istom zrakoplovu koji se srušio, a u kojem su bile tri osobe. 

Za 24 sata se javio prijatelj muškarca koji je snimio video s južne strane otoka. 

- Probudio se u vikendici, izašao na balkon i počeo snimati jer je avion bio u dosta niskom letu. Kasnije je pročitao da se srušio - rekao je on. 

 

Podsjetimo, Operativni centar civilne zaštite zaprimio je danas u 9:36 sati od Hrvatske kontrole zračne plovidbe dojavu o padu zrakoplova tipa Cessna 172 na području Pustinje Blaca na otoku Braču. U zrakoplovu se nalaze tri osobe – pilot i dva putnika. Obaviještene su sve nadležne službe, a na mjesto događaja upućeni su djelatnici Ravnateljstva civilne zaštite uključujući pripadnike Državne intervencijske postrojbe civilne zaštite te policija, vatrogasci, hitna medicinska pomoć i pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja.

Putnici zrakoplova prevezeni su helikopterom Hrvatskog ratnog zrakoplovstva u KBC Split gdje će im biti pružena daljnja medicinska pomoć. Prema informacijama policije, pilot je državljanin Republike Srbije, a dvoje putnika su državljani Republike Austrije.

>> VIDEO Mjesto pada malog zrakoplova Cessna na Braču

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije