Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nick Vujičić

Pogledajte dirljiv video igre oca i sina koji je oduševio milijune

Foto: Screenshot
07.05.2014.
u 18:22

Nick Vujičić rođen je 1982. u Brisbaneu u Australiji, svijet je ugledao bez ruku i nogu, bez ikakva medicinskog objašnjenja pa i upozorenja roditeljima

Nick Vujičić, najpoznatiji svjetski motivacijski govornik na svojem je Facebook profilu objavio snimku igre na trampolinu sa svojim godinu i pol dana starim sinom Kiyoshijem.

Nick Vujičić rođen je 1982. u Brisbaneu u Australiji, svijet je ugledao bez ruku i nogu, bez ikakva medicinskog objašnjenja pa i upozorenja roditeljima. Nije to bilo ono o čemu su sanjali medicinska sestra Duška i pastor Boris Vujičić, bračni par srpskog podrijetla, koji je nakon Nickova rođenja podignuo i dvoje potpuno zdrave djece.

Tijekom djetinjstva, Nick se nije suočavao samo s krhkim samopouzdanjem, borio se i s vršnjačkim zlostavljanjem, depresijom i usamljenošću, neprestano se pitajući zašto je drukčiji od druge djece. Danas je ovaj 30-godišnjak postigao više nego što mnogi ljudi postignu čitavog svog života. Postao je jednim od najsnažnijih motivacijskih govornika na svijetu, a u rujnu prošle godine prvi je put posjetio i Hrvatsku.

 

>> Nick Vujičić dobio sina Kiyoshija Jamesa: Hvala ti, Isuse!

Ključne riječi

Komentara 20

KA
Kakma
19:12 07.05.2014.

Sve najbolje obojici.

PR
pricalica
19:04 07.05.2014.

Imamo li pravi biti nezadovoljni sobom?

SW
swic
19:24 07.05.2014.

Sretni obadva i neka uzivaju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije