Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Poginuo u naletu automobila na izlazu iz svog dvorišta

nesreća
Željko Rukavina/PIXSELL
30.01.2010.
u 10:02

Priključivao se u promet, a na nesretnog 67-godišnjaka aletio je 23-godišnjak koji je zbog neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad vozilom. Kod 23-godišnjaka nije utvrđena prisutnost alkohola

Sinoć oko 22,45 sati 23-godišnjak je vozeći "Golf" Krležinom ulicom u Bjelovaru uslijed neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad vozilom i udario u osobni automobil Fiat Brava, kojim se Ivan J. (67) uključivao u promet s parkirališta ispred svoje kuće.

Zadobivši teške tjelesne ozlijede vozač Fiata je premino noćas oko 03,45 sati u bjelovarskoj Općoj bolnici. U nesreći su još teško ozlijeđeni, 60-godišnja putnica i 18-giodišnji putnik iz Fiata, dok su lakše ozlijeđeni vozač Golfa i njegov 20-godišnji suvozač.

Policija je potvrdila kako kod vozača Golfa nije utvrđena prisutnost alkohola.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije