Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strašna tragedija

Poginuo mladić: Neregistriranim motorom uletio u gradilište i izgubio kontrolu

Jedna osoba smrtno stradala u prometnoj nesreći kod Jastrebarskog
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
29.09.2023.
u 10:41

Vozač je od siline udarca odbačen u radni stroj, a motocikl na željezničku prugu

Mladi motociklist poginuo je kasno u četvrtak u Karlovcu vozeći bez vozačke dozvole u smjeru Duge Rese neregistrirani motocikl kojim je na zatvorenom dijelu svoje trake uletio u gradilište nakon čega je odbačen u radni stroj.

Nesreća se dogodila pola sata prije ponoći u Riječkoj ulici gdje je 24-godišnjak zbog neprilagođene brzine nastavio voziti desnim prometnim trakom koji je zbog radova zatvoren za promet, izvijestila je u petak karlovačka policija.

Pritom je ušao u prostor gradilišta, gdje je naišao na zdrobljeno kamenje te je u nekontroliranom kretanju motociklom odbačen u radni stroj dok je motocikl odbačen na željezničku prugu gdje je na njega naletio vlak iz smjera Karlovca i odbacio ga na zemljani obrov.

Željeznički promet bio je zatvoren do tri sata, a promet Riječkom ulicom do 4 sata.

VIDEO Drama u Kloštar Ivaniću: Stariji muškarac preminuo u bolnici nakon što je aktivirao bombu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije