Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaokret moći
Povratak na članak

Pogibija navijača povod za novi val nasilja - šestero mrtvih

Prosvjednici traže da se ministarstvo unutarnjih poslova "očisti" od Mubarakovih pristaša

Komentari 8

OR
orisis
18:18 03.02.2012.

u prosvjedu protiv policijske neaktivnosti policija ubila dva protestanta....

VL
ST
sttipe
18:31 03.02.2012.

je ravna africom po sj africi!!!u tim regijama kinezi buše naftu,a ameri ju žele prodavat kinezima!!nije lošo bija lud,dobit ćemo mi atomsku odande kad se europa aktivnije uključi u klanje tih arapa..već je bilo u povijesti \"nogometnih ratova\" koji su donili kojekakvim kolonijalistima strašne zarade,a domicilne koštali strašne brojke života i resursa..

VL
ST
sttipe
18:34 03.02.2012.

ameri tamo dolaze s municijom ,a kinezi s kruvom..kad-tad,obit će nam se ta afrika o glavu!!!a mogli smo i bez toga!!!

VL
RI
Riznica
19:13 03.02.2012.

Pa ja sam bio u tom samostanu sv. Katarine u Sinajskoj pustinji prema Sharm el-Sheiku...Sve je tamo pijesak i pustinja !!! I nemoguce da su mogli oteti i pobjeci u planine koje i ne postoje...Cista izmisljotina !\"

VL
ST
sttipe
20:04 03.02.2012.

nebi se čudija da iste \"turistkinje\" rade za ciu..

VL
ZI
zimkor
08:42 04.02.2012.

Ja vjerujem da su oteli dvije Amerikanke koje su bile samo turisti i nista drugo. I sami vidite da tamo vlada muslimansko bratstvo kojima je cilj unistiti sve sto nije islamsko .Ovi divljaci su preko noci iz diktature presli naa demokratski sistem to je isto kao da bi bijesnog psa pustio medju dijecu da se igra sa njima.

VL
Avatar nekakav
nekakav
11:07 04.02.2012.

nije cilj muslimanskom bratstvu uništiti sve što nije islamsko. samo žele ko i na zapadu, da se kod njih živi po njihovim pravilima. nek se svi koji su različiti prilagode i preuzmu običaje i ponašanje većine. to je poruka koju nam šalju francuzi, belgijanci, nizozemci... ako se ne možeš integrirati, odlazi. to čeka sjever afrike, a ne nekakva sloboda, ko u americi, gdje možete pljuvati po cijelom svijetu, al ne i po svojima doma. muslimanska braća će okrenuti egipat, i načeti saudijsku arabiju, koja ionak gubi status među arapima, jer je ona američka kolonija. tako da... haha, opet ratovi, super! samo, kad će i kod nas doći do toga? fali mi..

VL
OR
orisis
18:34 04.02.2012.

http://en.wikipedia.org/wiki/Saint_Catherine\'s_Monastery,_Mount_Sinai Riznico ,Sinajem sam i ja putovao .Ali pogledaj si slike...http://www.sacred-destinations.com/egypt/sinai-monastery Ako to nisu planine onda ja ne znam shto su?...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.