Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kopilot preživio

Pogledajte stravičan pad i eksploziju zrakoplova

avion
Foto: Screenshot Youtube
1/2
08.01.2014.
u 15:45

Nekontrolirano su se strmoglavili i udarili u tlo pored piste koja je bila pripremljena za utrku sportskih aviona.

Snimka nesreće koja se u kolovozu prošle godine dogodila na Islandu objavljena je u ponedjeljak, a još je misterij kako je kopilot Axel Albert Jensen preživio pad malog zrakoplova te nakon toga i eksploziju, za razliku od dvojice kolega, pilota i medicinskog tehničara.

Zanimljivo da je Jensenu to bio drugi preživljeni pad zrakoplova.

Inače, zrakoplovom su prevozili pacijenta u Reykjavik, a pri povratku u Akureyri, nekontrolirano su se strmoglavili i udarili u tlo pored piste koja je bila pripremljena za utrku sportskih aviona.

Nagađa se da je zrakoplov morao prisilno sletjeti jer nije mogao stići do luke u Akureyriju ili da se nesreća dogodila jer su proletili preblizu sportskih zrakoplova koji su izvodili vratolomije.

>>Pilot se 'sagnuo', NLO proletio nekoliko metara od Airbusa?

Komentara 3

Avatar Čaruga
Čaruga
17:27 08.01.2014.

"Nagađa se" pa taj sto je preživio je ostao u komi ili bez jezika pa ga se ne može pitati sta je bilo. Stvarno ovakvi nedorečeni članci baš mi idu na živce. Kao da bih rekao "Krenuh ujutro na posao sa autom, ostanem bez goriva na pol puta. Uvece me posjetila rodbina u bolnici" Nagađa se već dvije godine sta mi se desilo na putu prema poslu. E jexxga ostala misterija.

NO
nono
16:35 08.01.2014.

Znam da će se znanstvena zajednica postaviti na zadnje noge i ljutito frktati ali ovo je čudo za koje oni nemaju objašnjenje

Avatar Atom6369
Atom6369
16:38 08.01.2014.

Gospon Jensen najte više u aviona..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije