Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glavni Odbor SDP-a
Povratak na članak

Podržani Grbinovi prijedlozi, on poručuje: Dosta je svađa!

Davor Bernardić je na sjednici Glavnog odbora održao govor koji je djelovao tako kao da je on i dalje predsjednik stranke, što je iziritiralo dio SDP-ovaca

Komentari 7

DU
Deleted user
20:35 10.10.2020.

Ma kog vraga nastojte uljepšavati stvari u stranci - pa kod vas je raspad svega i rasulo - da je tako u hdz galamili bi i kritizirali ih do besvijesti

VL
NE
Neo001
12:10 11.10.2020.

Drug peđa geđa stjeran u kut zločinačke partije, za opstanak će prihvatiti sve, a za sve će mu biti kriv HDZ

VL
Učitelj
20:55 10.10.2020.

jbt grbin je još veći od stupa bernardića. fakat djeluje kao gladni jura iz štrumpfova, rijetko debilna pojava.

VL
RO
roland
18:39 10.10.2020.

Svi ovi ljudi koji su nabrojani u gornjem tekstu su potpuni anonimusi u političkom i javnom životu. Da ih sada sve iz SDP-a skupiš, oni svi zajedno ne mogu "uhljebiti" ni 3% članova stranke koje je u jednom mandatu uhljebio Orsat Miljenić. O Milanki Opačić i činjenici koliko je socijalnih radnica, mladih ljevičarki, uhljebila dok je bila ministrica socijalne politike i mladih neću ni govoriti.

VL
CV
cvetkovic
22:58 10.10.2020.

I naj losiji reziser bi se postidio svega ovoga malo kao zakuhali pa procjedili losu juhu ...niti do glznja nisu HDZ u svakom pogledu ...Niti resursa niti akademskih clanova nemaju na nulu su pali A portali lijevi blagonaklonjeni necemu cega vise nema i dalje se nadaju neznam cemu...

VL
VI
vidum
18:48 10.10.2020.

Dakako da je "dosta svađa", sad kad je on na čelu. (ne znam koje pravilo komentiranja krši ovaj komentar, ali znam da će biti obrisan).

VL
RO
roland
18:47 10.10.2020.

SDP je bio jak kadasu minstri bili Slavko Linić, Ranko Ostojić, Milanka Opačić, Osat Miljenić, Mirando Mrsić, Arsen Bauk. Onda su oni zapošljavali mlade ljevičare, socijaldemokrate na mjesta državnih službenika. Ovi svi gore nabrojani, počevši od Peđe Grbina, pa nadalje,e, ne mogu niti jednog svojeg mladog člana zaposliti na bilo koje mjesto u državnoj službi. Mogu poneki svoj kadar zaposliti u grad Rijeku, u poneku crveno obojenu županiju i to je otprilike sve. Eto, takva je snaga SDP-a i ove garniture. S odlaskom Milanovića i gore nabrojanih ministra, SDP polako, ali sigurno tone.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.