Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NITKO NIJE OZLIJEĐEN

Podmetnut požar u Domu za odgoj u Zadru: Uhićen 18-godišnjak

Foto: Pixsell/Ilustracija
19.03.2020.
u 10:53

Materijalna šteta iznosi oko deset tisuća kuna.

Sinoć oko 17,00 sati u Ulici bana Josipa Jelačića u Zadru, izbio je požar u prostorijama Doma za odgoj djece i mladeži, kojom prilikom nije bilo ozlijeđenih osoba. Požar su ugasili vatrogasci, a na mjestu događaja su policijski službenici izvršili očevid te započeli kriminalističko istraživanje.

Prema rezultatima očevida, požar je izbio u sobi na drugom katu uslijed djelovanja otvorenog plamena, kojom prilikom je izgorio namještaj u sobi, dok  materijalna šteta iznosi oko deset tisuća kuna. 

"Provedenim daljnjim kriminalističkim istraživanjem, 18-godišnjaka se sumnjiči za dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom te za oštećenje tuđe stvari, te je protiv njega podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu", istakla je Ivana Grbin glasnogovornica zadarske policije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije