Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ubojstvo afroamerikanca u SAD-u
Povratak na članak

Podignute optužnice: Ovo su policajci koji su krivi za smrt Georgea Floyda

Policajac koji je koljenom pritiskao Floydov vrat i ugušio ga prije je bio optužen za ubojstvo iz nehaja, a sad je za ubojstvo bez namjere. Ostala trojica policajca suočena su s optužnicom za pomaganje i poticanje na ubojstvo

Komentari 6

KA
kajbum
11:30 04.06.2020.

Kavi su to rasisti jedan crn jedan kinez I dva bijelca

VL
NE
Nemanadimak
12:13 04.06.2020.

Bit ce interesantno pratiti ovo sudjenje. Svi zaboravljaju da se Floyd opirao uhicenju i da ga je policajac ubio odma na mjestu kada je odbio uhicenje od svega ovoga ne bi bilo nista. Ovako ipak ostaje greska policije koja se vidno izivljavala na Floydu ali ostaje i za vidjeti koja je procedura tamosnje Policije prilikom opiranja uhicenju ako je pritisak koljenom na vrat kako bi se uhicenik obuzdao onda od optuzbe nema nista. Ipak svi zaboravljaju da se opirao uhicenju i da je postovao proceduru i upustvo policije do svega ovoga ne bi ni doslo. Inace svi u USA znaju da je tamo Policija stroga i da moras slusati njihova uputstva i prilikom standardne kontrole na autocesti.

VL
DU
Deleted user
11:52 04.06.2020.

Autopsijom je utvrđeno da Floyd nije umro od gušenja nego od srčanog zastoja, očekujem oslobađajuće presude.

VL
Avatar sokac
sokac
16:24 04.06.2020.

Rasizam je svijetski problem, dakle ukljucivo u Lijepoj Nasoj, ono malo crnaca sto se moze sresti kod nas, obilazi se na daleko..Stoga zakoni trebaju biti jasni i ostri. Crnci ali i ostali ''stranci'' posebni iz Mexica, Juz. Amerike pa ii domoroci (Indijanci), su u USA gradjani drugoga reda! Bez obzira na represalije, trebaju sami izboriti svoja prava!!!

VL
HA
Hanok
15:44 04.06.2020.

Bavimo se svoj posao, imamo u Hrvatskoj dosta problema

VL
DU
Deleted user
10:24 04.06.2020.

Možda uslijed šoka jer ga se guši koljenom

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.