Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ubo ga 30-ak puta

Podignuta optužnica protiv Dine Kulišeka za stravično ubojstvo u Crikvenici

Privođenje Dina Kulišeka
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
13.01.2015.
u 16:27

Kulišek je 13. srpnja prošle godine sa 30-ak uboda nožem ubio Ivana Jagodića te još uz to izbo i njegovu djevojku Meriem Demo (19)

Riječko tužiteljstvo podignulo je optužnicu protiv Dine Kulišeka (22) koji je 13. srpnja prošle godine sa 30-ak uboda nožem ubio Ivana Jagodića te još uz to izbo i njegovu djevojku Meriem Demo (19). Sve se odvijalo stubištu i Jagodićevu stanu u Crikevnici. Nakon masakra Kulišek je izjurio iz zgrade.

Iza sebe je ostavio tragove krvi koja se slijevala s ruke i noža po pločniku. Teško ranjena Meriem Demo uspjela je pozvati pomoć. Njezinu dečku nije bilo spasa. Istražitelji su Kulišeka uhvatili nakon nekoliko sati bijega. Kulišek je nekoliko dana nakon uhićenja završio u Bolnici za osobe lišene slobode gdje se i danas nalazi zbog navodno teškog psihičkog stanja.

>> Crikveničani u strahu za djecu: Bojimo se. Što ako Kulišek iziđe?

Komentara 3

US
U sridu
17:35 13.01.2015.

40 godina zatvora.

Avatar Getrib
Getrib
19:33 14.01.2015.

Pravosudna trakavica može početi a glavnu riječ će voditi pedigre i mogućnosti financiranja odvjetnika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije