Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija

Pod kotačim traktora poginuo istaknuti HSS-ovac iz Đurmanca

hss
VL
04.07.2010.
u 11:46

Traktorom je izvlačio drva za ogrijev, a nakon što je zaustavio traktor, pokušao je vitlom približiti stablo vozilu. Tom prilikom stablo je zapelo i povuklo traktor, koji se prevrnuo na Pasaričeka. Na mjestu je preminuo.

ĐURMANEC - Vilim Pasariček, 38-godišnji predsjednik općinske organizacije HSS-a Đurmanca u subotu ujutro je smrtno stradao pri prevrtanju traktora.

Pasariček je, prema policijskom izvješću, u mjestu Hlevnica, općina Đurmanec, traktorom izvlačio drva za ogrijev, a nakon što je zaustavio traktor, pokušao je vitlom približiti stablo vozilu. Tom prilikom stablo je zapelo i povuklo traktor, koji se prevrnuo na Pasaričeka i prignječio ga. Od zadobivenih ozljeda na mjestu je preminuo.

Pasariček je inače na posljednjim lokalnim izborima bio kandidat HSS-a za načelnika Općine Đurmanec, a uz to je bio i član predsjedništva i odbora HSS-a Krapinsko-zagorske županije, kao i njihov blagajnik.

- To je velika tragedija, tako mlad čovjek iz mlade i složne obitelji. Velik je to gubitak za našu stranku, živio je po svim načelima koja su utkana u HSS-ovu tradiciju i jako će nam nedostajati - rekla je predsjednica HSS-a Krapinsko-zagorske županije Vlasta Hubicki. P

Pasariček je inače otac dvije kćeri, 15-godišnjakinje i devetogodišnjakinje, a kako neslužbeno doznajemo, baš je tog dana u večernjim satima planirao s obitelji otputovati na godišnji odmor.

Komentara 8

VO
Vorosmart
13:24 04.07.2010.

Ne želim biti grub,ali sam osobno u okolici Krapine vidio čovjeka kako u 9h ujutro pijan spava sjedeći naslonjen na stup u vinogradu!?

X2
xychhr-200
11:56 04.07.2010.

Tragedija za cijelu obitelj... no... veliko je pitanje, zašto i kako se to moglo desiti..? Trebao je primjetiti da se traktor počeo naginjati i imao je sasvim sigurno dovoljno vremena zaustaviti vitlo, tim više da se ovo okreće sasvim polagano.

XY
xysed69
20:33 04.07.2010.

Mi Zagorci usred ljeta spremamo ogrijev za zimu! Kad je toplo i vruće drva se suše, ne?! Nema ih smisla spremati zimi dok su mokra ( ne gore ). A čovjek naslonjen na stup u vinogradu ujutro možda je odmarao od napornoga rada u istom! A da je Vilim trebao primjetiti na vrijeme da se nešto događa, to su obična sranja! Da ste ikada radili nešto takvo, onda bi znali i ne bi davali takve glupe komentare!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije