Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Provjera temelja, zaštite od korozije….

Počinje velika inspekcija više od 100 mostova u Hrvatskoj. Koristit će se danskom metodom testiranja

15.12.2021.
u 10:14

Procijenjena vrijednost radova glavnog pregleda 109 mostova iznosi 2,5 milijuna kuna bez PDV-a

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Kajimalima
Kajimalima
14:02 15.12.2021.

Evo prilike za malo pranja novca

SS
simpatican.simpa
10:56 15.12.2021.

To je isto kao i pitanja, "kakvo je stanje u pravosuđu, da li ima korupcije u pravosuđu", stvar tko pita i tko odgovara i stvar percepcije bi rekla struka. S obzirom da u Hrvatskoj punih 20 godina nema nikakve odgovornosti, tolerira se šlamperaj, potiče na korupciju teško nešto razumno očekivati od još jednog popisa, inspekcije. Kad je u pitanju mali smrtnik nadzori su brzi i efikasni, uvijek si za sve kriv, bio kriv ili ne i moraš platiti.

TA
Tarantula
10:33 15.12.2021.

Ovisi tko vrši inspekciju, ako je HDZ slučajno umješan onda je sve po zakonu i neka institucije rade svoj posao, kao i kod Milana Bandića i u slučaju mosta Mladosti gdje su nadležne inspekcije rekle kako je most u ispravnom stanju a istovremeno se otvrila rupa promjera 1,5 x 1 m u pješačkoj zoni te padaju betonski i čelični elementi sa mosta, tako to radi HDZ!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?