Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ENERGETIKA

Počinje obnova varaždinske Gradske vijećnice vrijedna 930 tisuća eura

Varaždinski Stari grad
Foto: pixabay
1/3
16.01.2023.
u 11:38

Radovi na uređenju varaždinske Gradske vijećnice potrajat će oko pola godine. Predviđaju energetsku obnovu vijećnice koja između ostalog uključuje izmjenu vanjske stolarije i sustava grijanja, a u konačnici uredit će se i fasada Gradske vijećnice

Varaždinska Gradska vijećnica ove godine obilježava 500. obljetnicu otkako je postala sjedište gradonačelnika i gradske uprave, uskoro kreću radovi njenog uređenja, vrijedni  930 tisuća eura, a gradska uprava privremeno je preseljena u palaču Patačić.

Naime, gradska uprava od ponedjeljka 16. siječnja privremeno funkcionira na novoj adresi u palači Patačić na Franjevačkom trgu broj 5 u središtu grada, izvijestili su iz  Grada Varaždinu.

Preseljeni su ured gradonačelnika i njegovog zamjenika te Upravni odjel za poslove gradonačelnika i Gradskog vijeća i Odjel za unutarnju reviziju. U prizemlju palače Patačić smješteni su Upravni odjel za društvene djelatnosti – Odsjek za civilno društvo, mlade i socijalnu skrb te pisarnica.

Radovi na uređenju varaždinske Gradske vijećnice potrajat će oko pola godine. Predviđaju energetsku obnovu vijećnice koja između ostalog uključuje izmjenu vanjske stolarije i sustava grijanja, a u konačnici uredit će se i fasada Gradske vijećnice.

Obnova Gradske vijećnice iznosi 930 tisuća eura od čega 265 tisuća eura stiže iz Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost dok je ostali iznos osiguran u proračunu grada Varaždina.

VIDEO: Od danas promjena na bankomatima: Ako vam je ostalo kuna, evo gdje ih mijenjati

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije