Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJA MOLI ZA POMOĆ

Početkom prosinca u Sisku nestala djevojka, jeste li je vidjeli?

Foto: nestali.gov.hr
1/2
12.12.2023.
u 12:51

Djevojka se 3. prosinca udaljila iz svog doma na sisačkom području i od kada joj se gubi svaki trag

Sisačka policija objavila je kako se traga za djevojkom čiji je nestanak prijavljen dana 3. prosinca 2023. godine kada se udaljila iz svog doma na sisačkom području i od kada joj se gubi svaki trag. Djevojka je visoka 155 centimetara, ima kestenjastu kosu te kestenjaste oči. Također ima madež između nosa i gornje usnice te je slabe tjelesne razvijenosti. 

"Kako dosadašnje intenzivne mjere traganja nisu rezultirale njenim pronalaskom pozivamo građane ukoliko imaju saznanja gdje se nalazi ili su je vidjeli, da nam to dojave putem elektroničke pošte na nestali@nestali.hr, obavijeste najbližu policijsku postaju ili putem telefona na 192", poručuju iz policije.

Foto: nestali.gov.hr

VEZANI ČLANCI:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije