Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANDRAŠEVEC
Povratak na članak

Počeo je premještaj korisnika staračkog doma u kojem je život izgubilo šest osoba

Smještaj u Lobor-gradu ili drugim domovima, odnosno povratak starijih osoba kućama tek je privremeno rješenje kojim se obiteljima omogućuje određeno vremensko razdoblje tijekom kojeg sami mogu pronaći novi dom za starije članove svojih obitelji, pojasnila je Erdelja.

Komentari 3

ZA
zarko815
20:53 12.01.2020.

Naš najveći problem je to što nema mjesta gdje smjestiti tisuće staraca. Domovi koji su na grbači i naroda gdje se izdvajaju milijarde, gdje je premija dobiti mjesto nakon 10 godina čekanja je idealno za mito i korupciju ravantelja domovaa i lokalnih vlasti koji ih postavljaju.

VL
BE
begovicljubica
19:43 12.01.2020.

vlasnicu tog doma treba staviti u stalu na 20 godina ......

VL
Avatar Bell940
Bell940
15:51 12.01.2020.

Sad će im sigurno biti bolje

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.