Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rijeke ljudi
Povratak na članak

Počeo Advent u Zagrebu i krenuo po nove rekorde i titule

Od manifestacije u kojoj sudjeluje 2500 sudionika ove godine očekuje se, kazala je direktorica TZ Zagreba Martina Bienenfeld, da premaši brojke koje je ostvario lani.

Komentari 11

DU
Deleted user
08:53 03.12.2017.

Vidi ih. Njonjo1 i Njonjo2, samo im Kolega fali.

VL
Avatar maxist
maxist
07:17 03.12.2017.

"po novi rekord" i "titulu" ??? ....a tzv. prometna rješenja" izradili amateri by Bandić ! ! ! Autobusni kolodvor iz horor filmova usred centra za "iskrcaj tisuča ljudi-turista pa se dešava da je kolona buseva u krug napravi blokadu svegsveg prometa sjever jug + tramvaji satima u stajanju !? >Tko se samo sjetio lucidnog rješenja -moje gumno sistem !!!!!!!!!!!???

VL
VE
verica2
17:45 03.12.2017.

Advent u Zagrebu, Zadru, Osijeku .....ima veze s vjerom i vjernicima utoliko što ih ismijava. Ti "adventi" su pogubniji za vjeru nego otvorena neprijateljstva ili čak progoni. Upravo zbog zloupotrebe i komercijalizacije vjere Zapad je danas poganski. Prije su ize su iz Europe svećenici odlazili u misije u Afriku, a danas je obratno. Inače, advent je, kao i korizma, pokorničko vrijeme. I liturgijsko ruho je ljubičaste boje. Naravno, ako je deviza "novac prije svega", kobase, fritule, palačinke, kuhano vino i blještavilo na našim ulicama moguće je učiniti neizostavnim sadržajem pokorničkog vremena.

VL
DU
Deleted user
21:39 02.12.2017.

Predsjednica je svečano ,,otvorila,, Advent u Zagrebu,u društvu joj bili predsjednik vlade i gradonačelnik, sve red do reda izvorni vjernici ,a okupljene ovčice u frenetičnom zanosu.

VL
DU
Deleted user
22:44 02.12.2017.

I još jedan downer, dođe njemačka novinarka u Zagreb, i kaže, ne kuži gdje je tu kultura. Zašto je Zagreb, Zagreb. Dali itko zna odgovor na to pitanje? Komunistički prototip kojeg nitko ne šljivi 5%, Ljubljana Vam rasprodana cijele godine, pitam se što ljudi traže u tom Selu:) Njima ne treba advent, fontane, ili što več. Oni samo predstavljaju sebe, što Njemcima baš i nije jasno što Zagreb predstavljava?:)

VL
DU
Deleted user
22:07 02.12.2017.

Tako treba, zar ne? Onda kad engleski novinar kaže da u Hrvatskoj postoji jedino obala i Zagreb, drvlje i kamenje na njega. Jer oni su sposobniji, zar ne? Pa dajte to i pokažite statistički, a ne da u Zagrebu svakaa odrasla osoba umirovljenik i postoje specijalni zakoni za obalu, jer oni su strateški interes. Znači Vi ste pametniji pa treba još više za platiti, taj momak je umro prije 100 i nešto godina i cijeli svijet je odbacio tu filozofofiju. Inače momak Vam se zove Karl Marx.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.