Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTAC OČAJAN
Povratak na članak

Počelo suđenje vozaču glisera za smrt Austrijanke (20) u Malinskoj: 'Bilo je užasno'

Mladića koji je upravljao gliserom sud tereti da nije smanjio brzinu i bio na oprezu dok je plovio po akvitoriju kojim se kreću kupači

Komentari 7

MA
majstorsmora
14:20 06.07.2021.

Gledat svoje dite kako pomalo umire u mukama...teško da može gore od toga

VL
MA
malitrn
16:12 06.07.2021.

Ja bi tom dokozi amputiro i nogu i ruku.

VL
Avatar B.Geserit
B.Geserit
15:36 06.07.2021.

Traumatično za oca, traģično za djevojku. Takve stvari se be bi trebale olako (minimalno) presuđivati/kažnjavati

VL
DU
Deleted user
18:28 06.07.2021.

Dajte mu 40 godina zatvora a ako kaže da ima sinkopu kao njegov pajdo tada ga zatvorite doživotno jer nebu ni znao da je zatvoren.

VL
DU
Deleted user
15:18 06.07.2021.

Često odlazim čamcem s vanbrodskim motorom u okilicu Rügena u DE. Svakodnevno se susreće policija koja kontrolira opremu na čamcu, ribolvne karte, trezvenost, dozvolu za upravljanje čamcem kao i položaj čamca. Radarske snimke se spremaju cijelo vrijeme kao i trajektorija tvog čamca. U slučaju prekršaja imaju dokazni materijal kojeg nisi u stanju pobiti. Čudno da naše policijske patrole nemaju takvih zapisa iako se u ljetnom periodu na Jadranu mogu susresti mnogobrojni plivajući objekti.

VL
Avatar morski
morski
15:39 06.07.2021.

Ovakve stvari se događaju, kao i nesreće u prometu. Vjerojatno namjera nije postojala, nego trenutak nepažnje i svima uništen život. Prevencija, edukacija, institucije moraju raditi svoj posao. I kazna je naravno dio toga.

VL
MO
modovisisajteMaraschino
14:14 06.07.2021.

i naravno kao u slučajevima (premorenih, bolesnih ili neobučenih) vozača kamiona kad skrive nesreću, gazda ne odgovara već radnik. tako i u ovom slučaju, sezonski radnik koji nema pojma o gliserima stavljen da upravlja njime. ne smanjuje to njegovu odgovornost ali baca ljagu na ionako prljavo pravosuđe jer i ovaj put gazda se izvlači

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.