Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHITILI JE U OŽUJKU

Počelo suđenje srpskoj tenisačici (20) zbog 8,5 kila marihuane: 'Bila sam natjerana'

Foto: MUP Srbija
1/3
28.11.2023.
u 09:52

Kako se navodno doznaje, tenisačica je na Višem sudu u Beogradu priznala kako je prenosila drogu, ali tvrdi kako nije imala namjeru je koristiti

Započelo je suđenje J.M. (20), mladoj tenisačici u Srbiji koja je u ožujku ove godine uhićena nakon što je u automobilu Smart kojim je upravljala zatečena s 8,5 kilograma marihuane, prenose srpski mediji. Kako se navodno doznaje, tenisačica je na Višem sudu u Beogradu priznala kako je prenosila drogu, ali tvrdi kako nije imala namjeru je koristiti.

- Ona je priznala da je prenosila drogu, ali je tvrdila da je bila natjerana na to, ali nije htjela otkriti tko ju je natjerao - objasnio je izvor za Kurir.rs. Inače, tenisačica se od uhićenja nalazi u pritvoru, a protiv nje podignuta optužnica u kojoj se navodi kako je J.M. sumnja da je u ožujku ove godine neovlašteno, radi daljnje prodaje, prenosila opojnu drogu od oko 8,5 kilograma.

Prema optužnici, postoji opravdana sumnja da se J.M. 12. ožujka ove godine zajedno s maloljetnom osobom odvezla automobilom marke Smart do Kopaonika, do mjesta Novo Selo i od nepoznatog lica preuzela jednu crnu putnu torbu u kojoj se nalazilo ukupno 8,5 kilograma marihuane upakirane u 20 paketa i stavila ih u prtljanik. Prilikom povratka za Beograd osumnjičene su zaustavili policijski službenici SBPOK-a i lišili ih slobode, navodi se.

Ranije su njeno uhićenje komentirali i njeni susjedi, navodeći kako je djevojka povremeno držala sate tenisa.

POVEZANI ČLANCI:

- Cijeli život trenira tenis, profesionalno se time bavila. Išla je na profesionalna natjecanja, u sobi ima bezbroj pehara i medalja. Išla je u vanrednu ekonomsku školu, a zbog tenisa je dobila čak i stipendiju - ispričao je ranije susjed.

>> VIDEO Znate li tko je vlasnik ove skupocjene puške? Zagrebački gradonačelnik rado ju je koristio u lovu

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Moodleen
Moodleen
18:13 28.11.2023.

Jel bu danas i koja vijest, ili samo i jedino vesti...?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije