Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sukob među ekstremistima

Počele borbe ISIL-a sa Al Qa'idom

isil
Foto: Reuters/PIXSELL
08.12.2014.
u 12:58

Islamisti odbacili prijedlog o ujedinjenju kako bi sačuvali krijumčarske putove

U Siriji nedaleko od granice s libanonom tijekom vikenda počele su velike borbe ISIL-a i al-Nusra fronta, jednog od nasilnijih ogranaka Al-Qa'ide na tom području.

Iako dijele istu ideologiju, ISIL i Al-Qa'ida sukobili su se nakon neuspješnih pregovora o ujedinjenju pod jednim zapovjednikom.

Prema dobro obavještenim izvorima s terena, ISIL je odbacio prijedlog Al-Qa'ide kako bi sačuvao za sebe nekoliko krijumčarskih ruta na ovom području. Inače, ISIL i al-Nusra front već su surađivali u borbama protiv sirijske ali i libanonske vojske 

Ključne riječi

Komentara 7

TA
tamanitelj
15:39 08.12.2014.

Dobro su ih Ameri nahuzili ,,bacili su im malo svinjetine pa se rokaju

Avatar abcd
abcd
19:23 08.12.2014.

Vrlo teska odluka za amere, kojim saveznicima da se priklone.

MS
Marinac_SEAL
18:55 08.12.2014.

Divide et impera ;D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije