Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ofenziva
Povratak na članak

Počela evakuacija džihadista IS-a na jugu Damaska

Evakuacijom su uglavnom obuhvaćeni borci IS-a u palestinskom kampu u Jarmuku koji je postao prigradsko naselje Damaska i u Tadamunu

Komentari 10

GV
golub Vaso
14:04 20.05.2018.

ovi ne zaslužuju da žive

VL
ST
stomugromova
14:24 20.05.2018.

Čujem da poražene vehabije,cionisti prevoze u Afganistan.Pa neće valjda ostavit braću na cjedilu.

VL
AN
ante555
00:02 21.05.2018.

Asade samo naprijed u oslobađanje svoje zemlje!

VL
DU
Deleted user
18:26 20.05.2018.

Smatram da ISIL ne zaslužuje nikakvu milost niti evakuaciju, jedina milost koju im Asadove snage mogu dati je brza smrt. To me podsjeća na priče o Bleiburgu.... najprije su poklali pola zemlje zatim su ih potukle antifašističke snage a danas žaluju za njima. Nego problem su civili, kako svaki teroristički organizam tako i Isil odlazi pod zaštitom civilnog štita, povijest se ponavlja tisućama puta.

VL
Avatar TheJack
TheJack
16:48 20.05.2018.

Znaci ovako - malo cemo paliti, malo klati, a na kraju ce nas autobusima odvesti negdje oporavka radi!?

VL
DU
Deleted user
18:47 20.05.2018.

Čestitam sirijskoj vojsci i saveznicima na dobro obavljenom zadatku! Ovom pobjedom Sirija je oslobodila Damask od terorista, sirijska vojska je pristala na predaju terorista jer su dnevno gubili po desetak vojnika u teškim uličnim borbama u gradu. Kasnije će ih lakše srediti u pustinji kamo se povlače jer tamo nema grada gdje bi se skrivali. Sada su na redu ostala područja koju su još uvijek pod okupacijom terorista.

VL
TO
Toni70
11:59 21.05.2018.

Uspije li zauzeti posljednja područja pod vlašću IS-a u Damasku, režim će kontrolirati čitavu prijestolnicu i okolicu, što će biti prvi put nakon 2012. 6 Godina predgrađe ne možeš da osdlobodiš .... Sa atomskom to oslobodiš u jednom potezu ovako ovako 6 godina mučenja i ratovanja trošak 1000 puta veči a uspjeh tek nakon odluke neprijatelja da dalje ne finacira tu i želi da se preseli par km dalje od predgrađa glavnog grada Sirije da se može i taj dio sravnati sa zemljom . .... Što reči osim poppotencijalu nuklearnog naoružanja Izrael je sa obzirom na veličinu najača zemlja na svijetu . Ali ujedno i naj utjecajnija . EU je poslušnica i radnica NATO ovisnica od pameti iz bijele kuće . Dok je Izrael kereator sređivanja njegovog okoliša ., susjedstva palestinsku djecu sa praćkama pobiješ ,za ostale koristiš Amere i NATO koji to sa veseljem i besplatno sve odrade , Irak Libiju Siriju , Libanon sami , Naravno Afganistan i sad je na redu polako i Iran jedn dan smo kad krene .... Vjeruje Da je Putin shvatio Konvencionalni rat je prošlost teška zaostala prošlost bez pobjednika sa puno izbjeglica i bjesomučnog mučenja zarobvljenika u Quvantanamu - bez presude američkog HAGA !!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.