Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽESTOKE REAKCIJE

Pobuna u Međimurju: 'Ne damo bolnicu državi, mi smo je sami gradili'

26.10.2021.
u 12:10

Nacrt izmjena Zakona o zdravstvenoj zaštiti prema kojem se upravljanje županijskim bolnicama planira prebaciti na državnu razinu izazvao val reakcija u Međimurskoj županijinovca ima, samo ga država neobično raspoređuje, kaže bivši ravnatelj bolnice Tomislav Novinščak

Komentara 20

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
12:25 26.10.2021.

Imate pravo, ne dajte.

ST
stefj
12:24 26.10.2021.

He, he, država si bu je negdje odnesla, ne damo ju... Nije problem u tome, problem je moguće smanjenje birokracije, tj. da će uhljebljeni izgubiti mjesta. Sve je jasno ako se zna da preko 30% zaposlenih radi u administraciji...

RE
reborn
13:48 26.10.2021.

Županijska bolnica Čakovec od HZZO-a potražuje za obavljene zdravstvene usluge preko 80 milijuna kuna, što je iznos veći od dugovanja bolnice. HZZO, umjesto da plati svoje dospjele obaveze, traži način kako da se ti dugovi "izbrišu" i "zaborave" - a otimačina bolnice iz ruku osnivača (županije) u ruke države je alat za postizanje tog cilja. Jadno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?