Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
179 11°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
  • sauchatomislav76:

    Toj struji ovih se dana priključila i Nacionalna akademija za medicinske znanosti koja je u svom priopćenju napisala kako odrastanje djeteta bez oca ne može proći bez rizika za djetetov razvoj. pčekujemo promptnu reakciju rade borić,sarnavke,jurasice,pofuka,bajrušija,markešića i ekipe koji će ... prikaži još!će francuske znanstvenike proglasiti ,,nasljednicima ustaša koji su klali srpsku nejač,,..........dokle je ovaj svijet došao,uskoro će akademija morati zauzeti stav da je more slano.

  • reborn:

    Svaka žena, bez obzira na seksualnu orijentaciju ima pravo u dućanu sebi kupiti plišanog medvjedića. Pri tome je medvjedić potrošna roba koja nema nikakva svoja vlastita prava, te se može "koristiti" na bilo koji način, pa i odbaciti ili uništiti ... prikaži još! odmah nakon kupovine (ako je postupak "uništavanja" ekološki prihvatljiv). Međutim, ovdje ne govorimo o robi, već o čovjeku i takvi konzumeristički pogledi na svijet su potpuno neprihvatljivi.

  • larala:

    u cijeloj ovoj priči, bitno je samo ovo "odrastanje djeteta bez oca ne može proći bez rizika za djetetov razvoj." i nakon ovog samo oni koji sebe stavljaju ispred djeteta će nastaviti sa forsiranjem svojim želja i tobožnjih izmišljenih prava.

Još iz rubrike Vijesti

Nove mjere za kupovinu
VELIK INTERES

Lidl nudi svojim zaposlenicima u SAD-u 200 dolara da se cijepe

SEKSUALNA ZLOSTAVLJANJA

Dekanica zagrebačke ADU: imamo već oko 15 prijava, odnose se na 5 sadašnjih i 3 bivša zaposlenika

2
Susret Milanovic Biden u Banskim dvorima
U EU OTVARALI ŠAMPANJAC

Što će za Hrvatsku i za zapadni Balkan značiti Bidenova politika

3